Korter Guardemar del Seguras, Oasis Beach.

KORTERID EL RASO, GUARDAMAR DEL SEGURA`s Uue ehitusega kaasaegses stiilis elamukompleks El Rasos, Guardamar del Seguras!  2 ja 3 magamistuba, 2 vannituba, avatud planeeringuga salong köögiga, esimesel korrusel on privaatne aed, keskmine korrus terrassiga ja ülemisel korrusel privaatne solaarium.

Kompleks asub rohelises piirkonnas soolajärve lähedal, kõik mugavused jalutuskäigu kaugusel kaubanduskeskus, baarid ja restoranid. El Raso on osa Guardamar del Segurast. Guardamar del Segura on linn Costa Blanca lõunaosas. Oma 11 kilomeetri pikkuse loodusliku ranna ja suure männimetsaga. Guardamar del Seguras on suur sadam, kus on tegevusi aastaringselt, seal on suur spordikeskus, kus saab mängida paddle-tennist, tennist, jalgpalli ja suur soojendusega bassein, mis töötab aastaringselt. Seal on ka raamatukogu, kus on tasuta wifi ja arvutid. Guardamar del Segura on vaid 20 km kaugusel Alicante – Elche (El Altet) lennujaamast, kust toimub Costa Blanca turistide nõudluse tõttu iga päev palju lende ühendusega Euroopa peamistesse linnadesse.

Oasis Beach XV asub Guardamari ja Orihuela Costa vahel, Costa Blanca südames, kõikide teenuste ja parimate vaba aja veetmise võimaluste (rannad, golf jne) lähedal, et nautida parimat kliimat ja keskkonda 365 päeva aastas. Külastage meie reklaami ja kutsume teid tutvuma piirkonna suurimate vaatamisväärsustega.

Sinu väike paradiis.

OBXV ületab taaskord kõvasti kvaliteedistandardit, kuna on haljasalasid meeldivalt täiustatud, täiustatud jalutusalasid, rohkem puid, palju suuremat basseini kui varasemad ning on valmis saanud täisvarustusega kodud: mõlemas vannitoas klaasseinad, pakett aknad, mootoriga rulood, komplektne valgustuspakett, vannitoamööbel, kvaliteetne köök, tehnikapakett, mööblipakett, komplekteeritud magamistoad jne.

Veel vaba ainult 2 korterit, mis valmivad september 2024.a.:

krt 118, 2 korrus, 2 magamistuba 2 vannituba 78  terrass 19 m² hind 229 000 €

krt 124, 3 korrus, 2 magamistuba 2 vannituba 78  terrass 19 m² hind 235 000 €